Servicii funerare Ilfov

Servicii funerare Ilfov - Alături de Dumneavoastră în Momentul Durerii

Firma pompe funebre Ilfov

Suntem o firmă de servicii funerare profesionistă și compasiunată, oferind servicii complete în Ilfov. Înțelegem cât de dificilă poate fi pierderea unei persoane dragi și de aceea suntem aici pentru a oferi sprijin emoțional și servicii funerare personalizate și de cea mai bună calitate în Ilfov.

Ne asigurăm că toate serviciile noastre funerare sunt adaptate nevoilor și preferințelor familiei, inclusiv transportul sicriului la domiciliu sau la sala de pregătire, așezarea decedatului în sicriu, îmbălsămarea și toaletarea acestuia și transportul funerar de la biserică la cimitir. În plus, ne asigurăm că actele necesare pentru înmormântare sunt pregătite la timp și sunt conforme cu toate cerințele legale.

De la sicrie de cea mai bună calitate, precum cele din esență de brad sau molid, la accesorii precum crucifixul, icoanele și candelele, ne asigurăm că fiecare detaliu este atent selectat și de calitate superioară. De asemenea, oferim soluții de plată flexibile și transparente pentru a ușura povara financiară a familiilor în aceste momente dificile.

Suntem mândri să oferim servicii funerare de calitate în Ilfov și suntem aici pentru a oferi sprijin și compasiune pentru familiile care au nevoie de ajutor în timpul procesului de doliu. Cu o experiență vastă în furnizarea de servicii funerare în Ilfov, suntem pregătiți să răspundem la toate nevoile și cerințele clienților noștri.

Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre funerare personalizate și pentru a obține ajutorul și sprijinul de care aveți nevoie în aceste momente dificile. Suntem aici pentru a vă ajuta să onorați memoria persoanei dragi cu demnitate și respect în Ilfov.

În plus față de serviciile noastre funerare de bază, oferim și servicii opționale pentru a vă ajuta să personalizați înmormântarea în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră. Acestea pot include fotografii personalizate, decoruri florale și alte accesorii care să reflecte stilul și personalitatea persoanei dragi.

În timpul procesului de planificare, ne vom asigura că toate nevoile dumneavoastră sunt satisfăcute și că totul este organizat într-un mod care să vă ofere confort și liniște. De la pregătirea sicriului și îmbălsămarea decedatului, la transportul și înmormântarea propriu-zisă, ne vom asigura că totul este gestionat cu profesionalism și respect.

Suntem o echipă dedicată și compasiunată de profesioniști care se preocupă de fiecare detaliu în procesul de planificare și desfășurare a unei înmormântări. Ne străduim să oferim un serviciu de cea mai bună calitate pentru a ajuta familia să treacă prin procesul de doliu.

Servicii funerare Ilfov

Pachetele noastre funerare includ:

Sicrie

 • o selecție variată de modele, materiale și dimensiuni, potrivite pentru toate nevoile și bugetele

Pachete funerare pentru pomană/parastas

 • asigurăm toate elementele necesare pentru un eveniment de comemorare complet;

Coroane și jerbe

 • oferim o gamă largă de aranjamente florale pentru a onora memoria celor dragi;

Monumente funerare

 • realizăm monumente personalizate și de calitate, care să reziste în timp.

Serviciile funerare oferite în judetul Ilfov includ:

Consultanță predeces

 • vă ajutăm să vă pregătiți înainte de momentul decesului, astfel încât totul să decurgă cât mai lin posibil;

Transport funerar

 • asigurăm transportul sicriului și al decedatului în condiții de siguranță și demnitate;

Înhumare/incinerare:

 • organizăm ceremoniile de înmormântare sau incinerare în conformitate cu dorințele familiei și ale decedatului;

Depunere la capela non-stop:

 • organizăm și coordonăm depunerea sicriului în capelă înainte de ceremonia de înmormântare;

Repatriere decedați

 • oferim servicii de repatriere pentru cei dragi care au decedat în străinătate;

Îmbălsămare/tanatopraxie

 • prelucrăm trupul decedatului pentru a-l prezerva în condiții optime până la înmormântare;

Preluare de la morga spitalului

 • ne ocupăm de formalitățile și transportul necesar pentru preluarea decedatului de la morgă;

Întocmirea actelor

 • vă ajutăm să obțineți toate documentele necesare în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre funerare în Sectorul 1, București, nu ezitați să ne contactați. Suntem disponibili în toate cartierele menționate și suntem gata să vă oferim sprijin, compasiune și asistență în aceste momente dificile. Alegeți firma noastră de servicii funerare pentru o experiență liniștitoare și profesionistă.

Va stam la dispozitie cu

Servicii funerare Non Stop:

Vă stăm la dispoziție cu o echipă profesionistă și dedicată, pregătită să vă ofere sprijin și să vă îndrume în aceste momente dificile. Ne angajăm să vă ajutăm în organizarea unei ceremonii funerare demne și respectuoase pentru persoana dragă care a trecut în neființă.

Telefon:

0000 000 000 / 0000 000 000

Mobil

Arie de acoperire pompe funebre jud. Ilfov

Firma noastră de pompe funebre acoperă întreg județul Ilfov, inclusiv municipiul București și toate orașele și comunele din zonă. Suntem disponibili pentru a oferi servicii funerare complete și personalizate oriunde în Ilfov și ne vom asigura că procesul de înmormântare se desfășoară într-un mod profesional, demn și respectuos. Indiferent dacă sunteți într-un oraș mic sau în centrul Bucureștiului, suntem aici pentru a oferi sprijin și servicii funerare de cea mai bună calitate pentru familiile care se confruntă cu pierderea unei persoane dragi. Suntem mereu disponibili pentru a vă oferi sfaturi, ajutor și sprijin emoțional și spiritual în aceste momente dificile.

Aria de acoperire servicii funerare Ilfov

Afumati, Buftea, Burias, Caciulati, Caldararu, Catelu, Cernica, Chiajna, Chitila, Ciofliceni, Ciolpani, Ciorogarla, Clinceni, Copaceni, Corbeanca, Cornetu, Cozieni, Creata, Cretesti, Cretuleasca, Dascalu, Darasti, Darvari, Dimieni, Dobroesti, Domnesti, Dragomiresti Deal / Vale, Dudu, Dumbraveni, Dumitrana, Fundeni, Gagu, Ganeasa, Ghermanesti, Glina, Gradistea, Gruiu, Islaz, Izvorani, Jilava, Lipia, Luparia, Manolache, Magurele, Maineasca, Merii Petchii, Micsunesti Moara, Micsunestii Mari, Moara Domneasca, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Odaile, Olteni, Ordoreanu, Ostratu, Otopeni, servicii funerare Pantelimon, Pasarea, Peris, Petrachioaia, Petresti, Piscu, Piteasca, Pipera, Popesti Leordeni, Posta, Pruni, Rosu, Rudeni, Runcu, Saftica, Silistea Snagovului, Sintesti, Sitaru, Snagov, Surlari, Santu Floresti, Sindrilita, Stefanesti de Jos / Sus, Tamasi, Tancabesti, Tanganu, Tunari, Teghes, Vadu Anei, Vanatori, Varteju, Vidra, Vladiceasca, Voluntari, Zurbaua.

Casa noastra de servicii funerare Ilfov are nevoie numai de talonul de pensie (daca este cazul) al persoanei trecute in nefiinta, pentru a demara toate activitatile si a obtine toate gratuitatile acordate prin Casa de Pensii

Servicii funerare complete Ilfov

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie - Asistență și Sprijin Profesional în Momentul Doliului
Suntem o firmă de servicii funerare din Ilfov care oferă servicii complete și personalizate pentru familiile care se confruntă cu pierderea unei persoane dragi. Suntem aici pentru a oferi sprijin emoțional și pentru a ne asigura că procesul de înmormântare se desfășoară într-un mod demn, respectuos și profesionist. Indiferent de locația dumneavoastră din Ilfov, suntem aici pentru a oferi servicii funerare complete și personalizate. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a beneficia de sprijinul nostru în aceste momente dificile. Suntem aici pentru a vă ajuta să onorați memoria persoanei dragi cu demnitate și respect.

PACHET FUNERAR COMPLET DOMICILIU

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru domiciliu este creat pentru a ușura povara organizării unei înmormântări și a oferi un serviciu complet care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Medic constatare deces

Medic îmbălsămare

Toaletare decedat

Sală pregătlre decedat

Sicriu echipat complet + cruce scrisă

Acte necesare înhumării sau incinerării

Transport funerar biserică-cimitir

Manipulare sicriu

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (12 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Doliu de usa (1 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (12 buc.)

Pachete Biserică (12 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (12 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHET FUNERAR COMPLET SPITAL

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru spital este conceput pentru a ușura procesul de organizare a unei înmormântări, oferind un serviciu integral care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare în cazul deceselor survenite în cadrul unui spital. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Sicriu FAG echipat complet

Cruce lemn inscripţionată

Transport sicriu la spital

Aşezarea decedatului în sicriu

Manipulare sicriu

Acte necesare înhumării sau incinerărli

Transport funerar biserică-cimitir

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (16 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (16 buc.)

Doliu de usa (1 buc)

Pachete Biserică (16 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (16 buc.)

Farfurie + cană + tacâm (16 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHETELE FUNERARE SE POT MODIFICA LA CEREREA CLIENTULUI

Servicii funerare ieftine Ilfov - pentru pensionari

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie

Înțelegem că pierderea unei persoane dragi poate fi o perioadă dificilă și poate fi însoțită de stres financiar. De aceea, suntem aici pentru a oferi servicii funerare ieftine în Ilfov pentru pensionarii care doresc să onoreze memoria persoanelor dragi, fără să fie nevoiți să plătească prea mult. Oferim pachete funerare complete pentru pensionari, care includ toate serviciile necesare pentru o înmormântare demnă și respectuoasă, la un preț accesibil. Aceste pachete includ transportul sicriului la domiciliu sau la sala de pregătire, așezarea decedatului în sicriu, îmbălsămarea și toaletarea acestuia, transportul funerar de la biserică la cimitir, documentele necesare pentru înmormântare și multe altele.

Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Complet - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Standard - 0 Lei

Conceput special pentru a oferi servicii funerare esențiale gratuite pensionarilor

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 2000 lei
Pachet Funerar Pensionari Spital Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Spital Complet - 0 Lei

Dedicat pensionarilor care decedeaza fiind internați în spital și care necesită servicii funerare complete fără costuri.

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Simplu - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 2500 lei