Servicii funerare – Pachet funerar Lux – 5.890 lei

Servicii funerare Bucuresti

Pret pachet funerar Lux: 5.890 lei

Duo Angels este o companie dedicată oferirii de servicii funerare profesionale și compasiune în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi. Cu un angajament puternic față de calitate și respect, Duo Angels vine în întâmpinarea familiilor cu un pachet complet și de înaltă calitate: Pachetul funerar Lux, disponibil la prețul de 5.890 lei.

Pachetul funerar Lux reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc o înmormântare de înaltă clasă, în care fiecare detaliu este tratat cu atenție și demnitate. Este conceput pentru a oferi o experiență deosebită, respectând dorințele și tradițiile familiei.

Pachetul cuprinde o serie de elemente esențiale pentru organizarea unei înmormântări de lux. În primul rând, sicriul de calitate superioară este realizat din furnir de stejar, cu 6 colțuri elegante și dimensiuni standard de 200 cm / 65 cm. Capitonajul capacului și garnitura pentru interiorul sicriului asigură un aspect estetic plăcut și confort pentru persoana decedată.

Pentru ceremonie, pachetul include două orare (orarul mare și orarul mic), pernă pentru decedat și saltea. Voalul față și crucea din lemn inscriptionată adaugă o notă de solemnitate și respect în cadrul ceremoniei funerare.

Accesoriile sunt la fel de importante și completează pachetul funerar Lux. Crucifixul pe capac, cele patru manere cu inserție metalică și cele patru suruburi asigură o manipulare sigură și facilitează transportul sicriului.

Echipa Duo Angels este formată din profesioniști experimentați, pregătiți să ofere sprijin emoțional și să se asigure că toate detaliile sunt gestionate cu profesionalism. Înțelegând importanța respectului și compasiunii în aceste momente, Duo Angels este alături de familii în fiecare pas al procesului de înmormântare.

Pachetul funerar Lux de la Duo Angels este un angajament călăuzit de calitate și compasiune, oferind familiilor posibilitatea de a-și onora persoana iubită cu o înmormântare de lux, în conformitate cu dorințele și tradițiile familiei.

Pachet funerar Lux 5.890 lei

Pachetul de servicii funerare contine:

Sicriu

 • Esenta lemn: Furnir Stejar
 • Colturi: 6 colturi
 • Dimensiuni: 200 cm / 65 cm
 • Accesorii: crucifix capac, 4 manere insertie metalica, 4 suruburi, 4 ornamente
 • capitonajul capacului
 • garnitura pentru interiorul sicriului
 • 2 orare (orarul mare si orarul mic)
 • perna pentru decedat,saltea
 • voal fata
 • cruce din lemn inscriptionata

Servicii funerare incluse:

 • Transport sicriu la domiciliu
 • Asezare decedat in sicriu
 • Doctor pentru:
 • Constatare deces
 • Imbalsamare decedat
 • Toaletare decedat
 • Transport funerar biserica - cimitir
 • Acte necesare inhumarii:
 • Certificate deces
 • Adeverinta de inhumare
 • Autorizatie depunere la capela
 • Autorizatie transport cadavre umane
 • Batiste (12 buc)
 • Lumanari (12 buc)
 • Doliu piept (12 buc)
 • Coliva (1 buc x 1.5kg/buc)
 • Coroana flori naturala (1 buc)
 • Intocmire si ridicare ajutor de inmormantare
 • Sala pregatire decedat / frigider mortuar

Optional

 • Manipulare sicriu
 • Restaurant Parastas
 • Imbracaminte / Incaltaminte

Va stam la dispozitie cu

Servicii funerare Non Stop:

Vă stăm la dispoziție cu o echipă profesionistă și dedicată, pregătită să vă ofere sprijin și să vă îndrume în aceste momente dificile. Ne angajăm să vă ajutăm în organizarea unei ceremonii funerare demne și respectuoase pentru persoana dragă care a trecut în neființă.

Telefon:

0000 000 000 / 0000 000 000

Mobil

Servicii funerare Bucuresti si Ilfov

 • Servicii funerare Sector 1
 • Servicii funerare Sector 2
 • Servicii funerare Sector 3
 • Servicii funerare Sector 4
 • Servicii funerare Sector 5
 • Servicii funerare Sector 6
 • Servicii funerare Ilfov
Servicii funerare Sector 1

Servicii funerare Sector 1 Bucuresti

Firma de Pompe Funebre din Sectorul 1 București - Servicii Funerare Profesionale și Compasiune în Momentul Apelului
Servicii funerare Sector 1 Bucuresti

Duo Angels este o companie specializată în furnizarea de servicii funerare în Sectorul 1 al Bucureștiului. Cu o experiență vastă în domeniu și un angajament de a oferi servicii de înaltă calitate, Duo Angels se remarcă ca un partener de încredere în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi.

Echipa Duo Angels înțelege importanța oferirii de servicii funerare sensibile și profesionale, astfel încât familiile să se poată concentra pe procesul de înmormântare și pe trecerea prin aceste momente dificile. Cu o abordare empatică și respectuoasă, echipa se asigură că fiecare detaliu este gestionat cu grijă și că nevoile specifice ale familiei sunt îndeplinite.

Serviciile funerare oferite de Duo Angels în Sectorul 1 al Bucureștiului includ o gamă completă de servicii, precum transportul decedatului, pregătirea și îngrijirea acestuia, organizarea ceremoniei funerare, gestionarea actelor necesare și multe altele. Echipa are experiență în respectarea tradițiilor și obiceiurilor specifice fiecărei familii și este disponibilă pentru a oferi consultanță și suport în luarea deciziilor importante.

Duo Angels pune accent pe calitatea și profesionalismul serviciilor oferite. Echipa este formată din profesioniști calificați, care lucrează cu discreție și empatie pentru a asigura o experiență funerală respectuoasă și demnă. De asemenea, compania colaborează cu parteneri de încredere pentru a asigura furnizarea de sicrie de calitate și alte necesități funerare.

Pentru a facilita accesul la serviciile lor, Duo Angels oferă și pachete personalizate, adaptate nevoilor și bugetului fiecărei familii. Fie că este vorba despre un serviciu funerar complet sau despre anumite servicii individuale, echipa se asigură că fiecare client primește sprijinul și atenția necesară în aceste momente sensibile.

Indiferent de nevoile și preferințele fiecărei familii, Duo Angels rămâne dedicat în oferirea de servicii funerare de înaltă calitate în Sectorul 1 al Bucureștiului. Prin abordarea lor sensibilă și profesionalismul lor, echipa se străduiește să ofere un sprijin valoros și un înmormântare demnă pentru cei aflați în doliu.

Servicii funerare Sector 2

Servicii funerare Sector 2 Bucuresti

Firma de Pompe Funebre din Sectorul 2 București - Servicii Funerare Profesionale și Compasiune în Momentul Apelului
Servicii funerare Sector 2 Bucuresti

Duo Angels este o companie specializată în furnizarea de servicii funerare de înaltă calitate în Sectorul 2 al orașului București. Cu o experiență vastă și un personal profesionist, Duo Angels se angajează să ofere asistență și sprijin în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi.

Echipa noastră de experți în servicii funerare înțelege importanța oferirii unui suport complet și sensibil în aceste momente sensibile. Ne dedicăm să asigurăm servicii personalizate, respectând în același timp nevoile și tradițiile familiei îndurerate.

Indiferent de complexitatea cerințelor dvs., Duo Angels oferă o gamă variată de servicii funerare, inclusiv transportul decedatului, pregătirea și îmbălsămarea acestuia, pregătirea și decorarea locului de înmormântare, precum și toate formalitățile legale necesare.

Suntem mândri să oferim servicii funerare complete și de înaltă calitate în Sectorul 2 al orașului București. Înțelegem importanța respectului, demnității și empatiei în astfel de momente dificile și ne străduim să depășim așteptările clienților noștri.

Indiferent de religie, cultură sau tradiții, Duo Angels este dedicat să ofere servicii funerare personalizate pentru a onora memoria persoanei dragi. Suntem aici pentru a vă sprijini pe parcursul întregului proces funerar, oferindu-vă un sentiment de liniște și confort în aceste momente grele.

Duo Angels reprezintă un partener de încredere în furnizarea de servicii funerare în Sectorul 2 al orașului București. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de expertiza și sprijinul nostru în organizarea unui înmormântare demnă și respectuoasă.

Servicii funerare Sector 3

Servicii funerare Sector 3 Bucuresti

Firma Pompe Funebre Sector 3 București - Servicii Funerare cu Empatie și Compasiune
Servicii funerare Sector 3

Duo Angels este o companie specializată în furnizarea de servicii funerare de încredere în Sectorul 3 din București. Suntem dedicați să oferim suport emoțional și logistic în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi, asigurându-ne că procesul de înmormântare este gestionat cu profesionalism și compasiune.

Echipa noastră experimentată de profesioniști în servicii funerare înțelege importanța respectului și demnității în astfel de momente, de aceea suntem aici pentru a vă oferi sprijin și confort în întregul proces. Suntem conștienți de nevoile specifice ale Sectorului 3 din București și suntem pregătiți să răspundem prompt și eficient tuturor cerințelor dumneavoastră.

Serviciile noastre funerare includ transportul decedatului, îngrijirea și pregătirea corpului, furnizarea sicriului și a accesoriilor necesare, organizarea ceremoniei de înmormântare, precum și gestionarea documentelor și a formalităților legale. Ne asigurăm că toate detaliile sunt tratate cu atenție, de la consultanța personalizată până la aranjamentele logistice și coordonarea cu preotul sau oficiantul ales.

La Duo Angels, înțelegem că fiecare familie are propriile tradiții și preferințe, de aceea suntem flexibili și deschiși pentru a personaliza serviciile noastre în funcție de cerințele dumneavoastră. Ne asigurăm că serviciile noastre sunt livrate cu respect, compasiune și confidențialitate.

Sectorul 3 din București beneficiază de serviciile noastre complete și fiabile de înmormântare, într-o manieră promptă și profesională. Suntem dedicați să vă oferim suportul de care aveți nevoie în aceste momente grele, punând la dispoziție toate resursele și cunoștințele noastre pentru a vă ajuta să gestionați înmormântarea într-un mod demn și respectuos.

Pentru servicii funerare de încredere în Sectorul 3 din București, contactați Duo Angels. Suntem aici să vă sprijinim și să vă oferim consiliere în aceste momente dificile.

Servicii funerare Sector 4

Servicii funerare Sector 4 Bucuresti

Firma Pompe Funebre Sector 4 București - Servicii Funerare Unice și Compasiune în Momentul Apelului
Servicii funerare Sector 4 Bucuresti

Duo Angels este o companie specializată în furnizarea de servicii funerare în Sectorul 4, București. Echipa noastră de profesioniști este dedicată oferirii de asistență și sprijin în momentele dificile ale pierderii unui membru al familiei. Cu o experiență vastă în domeniu, suntem pregătiți să oferim servicii de înaltă calitate, respectând tradițiile și nevoile fiecărei familii.

Avem o gamă largă de servicii funerare disponibile, pentru a satisface cerințele diverse ale clienților noștri. Oferim servicii de transport funerar, asigurând transportul defunctului în condiții sigure și respectuoase. De asemenea, ne ocupăm de organizarea ceremoniei de înmormântare, asigurând tot ce este necesar pentru o desfășurare demnă și respectuoasă.

Duo Angels oferă, de asemenea, servicii de pregătire a decedatului, asigurând tratamentul corespunzător al acestuia, inclusiv toaletare și îmbălsămare, cu o atenție deosebită acordată aspectului estetic și confortului familiei.

Suntem conștienți de importanța respectării tradițiilor și obiceiurilor familiei, de aceea oferim servicii personalizate și flexibile. Indiferent de cerințele specifice ale familiei, suntem pregătiți să ne adaptăm și să oferim soluții adecvate.

Echipa noastră este formată din profesioniști empatici și cu o mare atenție la detalii, care vă vor oferi suport emoțional și logistic pe tot parcursul procesului funerar.

Duo Angels este dedicat oferirii de servicii funerare de încredere și transparente în Sectorul 4, București. Ne străduim să fim alături de dumneavoastră în aceste momente dificile, oferind servicii de calitate superioară și un sprijin complet.

Pentru servicii funerare profesionale în Sectorul 4, București, contactați Duo Angels și puteți avea încredere că veți primi asistență de înaltă calitate și respect în toate etapele procesului funerar.

Servicii funerare Sector 5

Servicii funerare Sector 5 Bucuresti

Servicii Funerare de Excepție în Sectorul 5, București - Companie de Pompe Funebre cu Inimă și Compasiune
Servicii funerare Sector 5 Bucuresti

Duo Angels este o companie de încredere specializată în furnizarea serviciilor funerare în Sectorul 5 al orașului București. Cu o experiență vastă și o echipă dedicată, ne străduim să oferim un sprijin deplin familiilor aflate în perioade dificile, asigurându-ne că fiecare înmormântare este tratată cu respect, sensibilitate și profesionalism.

Serviciile noastre cuprind întregul proces funerar, de la momentul decesului până la înmormântare, în Sectorul 5 al Bucureștiului. Ne ocupăm de transportul defunctului în condiții de siguranță și respect, asigurându-ne că acesta ajunge la destinație conform dorințelor și tradițiilor familiei.

Echipa noastră experimentată se ocupă de toate aspectele organizatorice ale ceremoniei funerare. Asigurăm furnizarea unui sicriu adecvat, cu atenție la detalii precum capitonajul capacului, garnitura pentru interiorul sicriului și orarele specifice (orarul mare și orarul mic). Pernă pentru decedat și voal față completează pregătirea demnă a defunctului pentru ultimul său drum.

Crucea din lemn inscriptionată adaugă o notă de spiritualitate și omagiu în cadrul ceremoniei funerare. Ne asigurăm că sicriul este confecționat din lemn de brad, oferind durabilitate și frumusețe naturală. Esența lemnului, colțurile și dimensiunile sicriului (200 cm / 65 cm) sunt alese cu grijă pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor familiei.

Duo Angels pune un accent deosebit pe satisfacerea nevoilor specifice ale familiilor și oferă și alte servicii, precum înregistrarea ceremoniei, asistență pentru obținerea certificatului de deces și consiliere pentru familie. Ne asigurăm că fiecare detaliu este luat în considerare, pentru a oferi o înmormântare personalizată și de calitate.

Pentru a beneficia de serviciile noastre de înaltă calitate, vă invităm să ne contactați pentru a programa o întâlnire personalizată. Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție, oferindu-vă sprijin și ghidare pe întreg parcursul procesului funerar în Sectorul 5 al Bucureștiului. Alegeți Duo Angels pentru o înmormântare demnă și respectuoasă în momentele dificile.

Servicii funerare Sector 6

Servicii funerare Sector 6 Bucuresti

Firma Pompe Funebre Sector 6 București - Servicii Funerare Unice și Pline de Compasiune
Servicii funerare Sector 6 Bucuresti

Duo Angels este o companie specializată în furnizarea de servicii funerare în Sectorul 6 al Bucureștiului. Echipa noastră dedicată și compasivă se străduiește să ofere sprijin și consolare în momentele dificile ale pierderii unui iubit. Cu o vastă experiență în domeniu, ne concentrăm pe oferirea de servicii funerare de înaltă calitate, respectând tradițiile și dorințele familiei.

La Duo Angels, înțelegem că fiecare înmormântare este unică și specială. Prin urmare, ne adaptăm serviciile pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui client. Indiferent dacă este vorba de organizarea unei ceremonii religioase sau civile, de transportul defunctului sau de pregătirea sicriului, suntem aici pentru a oferi asistență completă și sprijin emoțional.

Avem o locație convenabilă în Sectorul 6 al Bucureștiului, unde vă putem primi pentru a discuta detaliile și pentru a vă oferi informațiile necesare în aceste momente dificile. Echipa noastră experimentată vă va ghida prin întregul proces, asigurându-vă că fiecare detaliu este gestionat cu profesionalism și empatie.

Suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii funerare, inclusiv transport funerar, îngrijirea și pregătirea defunctului, alegerea sicriului potrivit, organizarea ceremoniei de înmormântare și multe altele. Ne asigurăm că toate aspectele sunt tratate cu respect și demnitate, în conformitate cu tradițiile și obiceiurile familiei.

La Duo Angels, ne străduim să fim un sprijin solid în momentele grele ale vieții. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat să ofere servicii funerare de calitate superioară, pentru a vă ajuta să treceți prin procesul de înmormântare cu compasiune și respect. Suntem aici pentru a vă sprijini și a vă ajuta să onorați memoria celor dragi într-un mod personalizat și semnificativ.

Pentru servicii funerare în Sectorul 6 al Bucureștiului, contați pe Duo Angels pentru experiență, profesionalism și compasiune. Suntem aici pentru a vă oferi sprijinul necesar în aceste momente sensibile. Contactați-ne acum pentru a afla cum vă putem ajuta să organizați o înmormântare demnă și respectuoasă.

Servicii funerare Ilfov

Servicii funerare Ilfov

Servicii funerare Ilfov - Alături de Dumneavoastră în Momentul Durerii
Servicii funerare Ilfov

Duo Angels este o companie specializată în furnizarea de servicii funerare în județul Ilfov. Cu o vastă experiență în domeniu, Duo Angels oferă servicii personalizate și compasiune pentru familiile îndurerate.

Serviciile funerare oferite de Duo Angels acoperă toate aspectele necesare pentru organizarea unei înmormântări demne și respectuoase. Echipa dedicată se ocupă de transportul defunctului în condiții sigure și cu sensibilitate, asigurându-se că acesta ajunge în locul dorit pentru ceremonie și înmormântare.

Un alt aspect important al serviciilor oferite de Duo Angels este disponibilitatea lor în întreg județul Ilfov. Indiferent de localitatea din acest județ în care aveți nevoie de serviciile funerare, echipa Duo Angels va fi acolo pentru a vă oferi sprijinul necesar în aceste momente dificile.

Duo Angels pune un accent deosebit pe respectarea tradițiilor și obiceiurilor familiei, oferind opțiuni personalizate pentru ceremonie și înmormântare. Echipa se asigură că toate detaliile sunt gestionate cu atenție și profesionalism, de la alegerea sicriului potrivit și pregătirea defunctului, până la aranjamentele florale și coordonarea cu preotul pentru slujba religioasă.

Compania Duo Angels înțelege importanța gestionării financiare în astfel de momente. Prin urmare, oferă opțiuni flexibile de plată pentru serviciile funerare, pentru a se potrivi nevoilor și posibilităților fiecărei familii.

Duo Angels reprezintă un partener de încredere în a vă oferi servicii funerare complete și de calitate în județul Ilfov. Echipa sa dedicată și experimentată vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sprijinul și confortul de care aveți nevoie în aceste momente dificile.