Servicii funerare Sector 1 Bucuresti

Firma de Pompe Funebre din Sectorul 1 București - Servicii Funerare Profesionale și Compasiune în Momentul Apelului

Firma pompe funebre sector 1

Firma noastră de pompe funebre este specializată în oferirea de servicii funerare de înaltă calitate în Sectorul 1 din București. Cu o echipă de profesioniști devotați și cu experiență, ne străduim să oferim compasiune, asistență și sprijin familiilor care trec prin momente dificile. Scopul nostru este de a onora memoria celor dragi cu respect și demnitate, asigurând un proces fără probleme și o experiență liniștitoare pentru cei care rămân în urmă

Ca lideri în domeniul serviciilor funerare din Sectorul 1, ne mândrim cu serviciile noastre personalizate și adaptate nevoilor individuale ale fiecărei familii. Oferta noastră de servicii include o gamă largă de opțiuni, precum consiliere în alegerea sicriului, aranjamente florale, pregătirea decedatului, transportul funerar și organizarea ceremoniilor religioase și laice. De asemenea, ne asigurăm că toate detaliile sunt bine puse la punct și că toate documentele necesare sunt întocmite corect și în timp util.

Unul dintre punctele noastre forte este abordarea personalizată a serviciilor funerare. Fiecare familie are nevoi și dorințe diferite, iar noi ne străduim să răspundem acestor cerințe într-un mod respectuos și sensibil. Fie că doriți o ceremonie simplă sau una mai elaborată, suntem aici pentru a vă ajuta și a vă ghida în fiecare etapă a procesului. De asemenea, suntem deschiși la onorarea tradițiilor și obiceiurilor specifice, respectând astfel dorințele și valorile fiecărei familii.

Conștienți de faptul că costurile serviciilor funerare pot reprezenta o povară financiară pentru unele familii, oferim pachete de servicii funerare accesibile, adaptate diferitelor bugete. De la pachete funerare de bază la cele mai sofisticate, gama noastră de servicii este concepută pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri. În plus, oferim asistență și consultanță în privința obținerii ajutorului de înmormântare și a altor facilități financiare disponibile.

Echipa noastră de profesioniști este formată din persoane cu experiență în domeniul funerar, care au fost instruite să ofere compasiune, suport și asistență în cele mai delicate momente. Ne angajăm să fim disponibili 24/7 pentru a răspunde întrebărilor și preocupărilor dumneavoastră și pentru a vă ajuta să faceți față cu înțelegere și răbdare.

Înțelegem cât de important este să menținem o comunicare deschisă și transparentă cu familiile pe parcursul întregului proces. De aceea, echipa noastră este mereu pregătită să răspundă la orice întrebare și să ofere informații detaliate despre serviciile noastre funerare, procesul de organizare și opțiunile disponibile.

Firma noastră de pompe funebre din Sectorul 1 din București se mândrește cu o reputație excelentă în ceea ce privește calitatea serviciilor și atenția la detalii. Acest lucru se reflectă în numeroasele recenzii pozitive și recomandări pe care le-am primit de-a lungul timpului de la familiile cu care am colaborat.

Servicii funerare Sector 1 Bucuresti

Colaborarea cu parteneri de încredere din industria funerară, precum furnizori de flori, prestatori de servicii mortuare și bisericilor din Sectorul 1, ne permite să vă oferim o gamă largă de servicii și produse de calitate. Acest lucru contribuie la asigurarea unei experiențe armonioase și la îndeplinirea așteptărilor dumneavoastră.

Un aspect important al serviciilor noastre este adaptabilitatea. Suntem conștienți că situațiile și nevoile pot varia, așa că ne asigurăm că putem oferi soluții flexibile pentru a ne adapta la diferite circumstanțe și preferințe. Fie că este vorba de o înmormântare tradițională sau de o ceremonie contemporană, suntem pregătiți să vă oferim serviciile de care aveți nevoie.

Pachetele noastre funerare includ:

Sicrie

 • o selecție variată de modele, materiale și dimensiuni, potrivite pentru toate nevoile și bugetele

Pachete funerare pentru pomană/parastas

 • asigurăm toate elementele necesare pentru un eveniment de comemorare complet;

Coroane și jerbe

 • oferim o gamă largă de aranjamente florale pentru a onora memoria celor dragi;

Monumente funerare

 • realizăm monumente personalizate și de calitate, care să reziste în timp.

Serviciile funerare oferite în Sectorul 1, București includ:

Consultanță predeces

 • vă ajutăm să vă pregătiți înainte de momentul decesului, astfel încât totul să decurgă cât mai lin posibil;

Transport funerar

 • asigurăm transportul sicriului și al decedatului în condiții de siguranță și demnitate;

Înhumare/incinerare:

 • organizăm ceremoniile de înmormântare sau incinerare în conformitate cu dorințele familiei și ale decedatului;

Depunere la capela non-stop:

 • organizăm și coordonăm depunerea sicriului în capelă înainte de ceremonia de înmormântare;

Repatriere decedați

 • oferim servicii de repatriere pentru cei dragi care au decedat în străinătate;

Îmbălsămare/tanatopraxie

 • prelucrăm trupul decedatului pentru a-l prezerva în condiții optime până la înmormântare;

Preluare de la morga spitalului

 • ne ocupăm de formalitățile și transportul necesar pentru preluarea decedatului de la morgă;

Întocmirea actelor

 • vă ajutăm să obțineți toate documentele necesare în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre funerare în Sectorul 1, București, nu ezitați să ne contactați. Suntem disponibili în toate cartierele menționate și suntem gata să vă oferim sprijin, compasiune și asistență în aceste momente dificile. Alegeți firma noastră de servicii funerare pentru o experiență liniștitoare și profesionistă.

Va stam la dispozitie cu

Servicii funerare Non Stop:

Vă stăm la dispoziție cu o echipă profesionistă și dedicată, pregătită să vă ofere sprijin și să vă îndrume în aceste momente dificile. Ne angajăm să vă ajutăm în organizarea unei ceremonii funerare demne și respectuoase pentru persoana dragă care a trecut în neființă.

Telefon:

0000 000 000 / 0000 000 000

Mobil

Arie de acoperire pompe funebre sector 1, Bucuresti

Firma noastră de pompe funebre acoperă întregul Sector 1 din București, oferind servicii funerare de calitate pentru toate cartierele din zonă.

În cazul unui deces, ne angajăm să fim prezenți în timp util pentru a vă sprijini și a vă ajuta în organizarea ceremoniei funerare.

Aria de acoperire în Sectorul 1, București include următoarele cartiere:

Aviatiei, Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Amzei, Aerogarii, A. I. Cuza, Bucurestii Noi, Baneasa, Banu Manta, Bazilescu, Buzesti, Berzei, Burileanu, Beller, Bizet, Bulevardul Marasti, Calea Grivitei, Calea Floreasca, Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, Casin, Clucerului, Ciuperca, C-tin Prezan, Cartierul Francez, Chitila, Damaroaia, Dorobanti, D. Golescu, D. Pompeiu, Expozitiei, Fantana Miorita, Ficusului, Gara Basarab, Gara de Nord, Glinka, Gloriei, G. Ionescu Sisesti, Herastrau, Ion Mihalache (1 Mai), Ion Mincu, Iancu de Hunedoara, Iancu Nicolae, I. L. Caragiale, I. G. Duca, Ion Ionescu de la Brad, Ion Campineanu, Jiului, Jandarmeriei, Bulevardul Kiseleff, Lascar Catargiu, Bulevardul Magheru, Mircea Vulcanescu, Matache, Maresal Averescu, Mendeleev, Nordului, Nicolae Caramfil, Nicolae Titulescu, Odaii, Primaverii, Plevnei, Poligrafiei, Pajura, Perla, Piata Romana, Piata Domenii, Piata Chibrit, Popisteanu, Popa Tatu, Straulesti, Stirbei Voda, Smaranda Braescu, Somesul Rece, Schitu Magureanu, Strada Muzeul Zambaccian, Poet Andrei Muresan, Strada Turda, Strada George Enescu, Verdi, Witing

Casa noastra de servicii funerare Bucuresti sector 1 are nevoie numai de talonul de pensie (daca este cazul) al persoanei trecute in nefiinta, pentru a demara toate activitatile si a obtine toate gratuitatile

Servicii funerare complete sector 1 Bucuresti

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie
Firma noastră de pompe funebre oferă servicii funerare complete în Sectorul 1, București, pentru a veni în sprijinul familiilor aflate într-un moment dificil. Serviciile noastre includ toate aspectele legate de organizarea unei ceremonii funerare, astfel încât să alinăm povara logistică și emoțională a celor îndurerați.

PACHET FUNERAR COMPLET DOMICILIU

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru domiciliu este creat pentru a ușura povara organizării unei înmormântări și a oferi un serviciu complet care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Medic constatare deces

Medic îmbălsămare

Toaletare decedat

Sală pregătlre decedat

Sicriu echipat complet + cruce scrisă

Acte necesare înhumării sau incinerării

Transport funerar biserică-cimitir

Manipulare sicriu

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (12 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Doliu de usa (1 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (12 buc.)

Pachete Biserică (12 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (12 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHET FUNERAR COMPLET SPITAL

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru spital este conceput pentru a ușura procesul de organizare a unei înmormântări, oferind un serviciu integral care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare în cazul deceselor survenite în cadrul unui spital. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Sicriu FAG echipat complet

Cruce lemn inscripţionată

Transport sicriu la spital

Aşezarea decedatului în sicriu

Manipulare sicriu

Acte necesare înhumării sau incinerărli

Transport funerar biserică-cimitir

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (16 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (16 buc.)

Doliu de usa (1 buc)

Pachete Biserică (16 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (16 buc.)

Farfurie + cană + tacâm (16 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHETELE FUNERARE SE POT MODIFICA LA CEREREA CLIENTULUI

Servicii funerare ieftine pentru pensionarii din Sector 1 Bucuresti

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie

Firma noastră de pompe funebre înțelege importanța sprijinului financiar pentru pensionari în momente dificile, precum pierderea unui membru de familie.

De aceea, oferim servicii funerare ieftine pentru pensionarii din Sectorul 1, București, adaptate la nevoile și bugetul fiecăruia.

Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Complet - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Standard - 0 Lei

Conceput special pentru a oferi servicii funerare esențiale gratuite pensionarilor

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 2000 lei
Pachet Funerar Pensionari Spital Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Spital Complet - 0 Lei

Dedicat pensionarilor care decedeaza fiind internați în spital și care necesită servicii funerare complete fără costuri.

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Simplu - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 2500 lei