Servicii funerare Sector 2 Bucuresti

Firma de Pompe Funebre din Sectorul 2 București - Servicii Funerare Profesionale și Compasiune în Momentul Apelului

Firma pompe funebre sector 2

Servicii Funerare Profesionale și Compasiune în Momentul Apelului

Firma noastră de pompe funebre, situată în sectorul 2 al Bucureștiului, oferă servicii funerare complete și profesionale pentru a vă ajuta să treceți prin momentele dificile și să onorați memoria celor dragi. Cu o echipă de profesioniști experimentați și devotați, ne asigurăm că fiecare aspect al procesului funerar este gestionat cu atenție, respect și demnitate.

Ne mândrim cu furnizarea unor servicii funerare personalizate și adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri din sectorul 2. Suntem dedicați să vă oferim asistență atunci când aveți nevoie, începând cu planificarea înmormântării și până la finalizarea tuturor detaliilor. Fie că aveți nevoie de ajutor pentru a alege un sicriu adecvat, pentru a pregăti coliva sau pentru a organiza o ceremonie religioasă, suntem aici pentru a vă sprijini și a vă îndruma.

Serviciile noastre funerare includ transportul sicriului la domiciliu sau la sala de pregătire, așezarea decedatului în sicriu și asigurarea unui doctor pentru constatarea decesului, îmbălsămarea și toaletarea decedatului. De asemenea, ne ocupăm de transportul funerar de la biserică la cimitir și întocmirea actelor necesare înmormântării, precum certificatul de deces, adeverința de inhumare și autorizațiile necesare.

Punem la dispoziție o gamă largă de produse și accesorii funerare, precum prosoape, bătiste, icoane, candele, doliu, veselă și pachete pentru pomană și biserică. Coliva, panificația, vinul și vinul cu ulei sunt, de asemenea, incluse în serviciile noastre. Ne ocupăm și de întocmirea și ridicarea ajutorului de înmormântare, manipularea sicriului, utilizarea frigiderului mortuar și a sălii de pregătire a decedatului.

Înțelegem că pierderea unei persoane dragi poate fi una dintre cele mai dificile experiențe pe care le poate trăi cineva și, de aceea, ne angajăm să oferim sprijin emoțional și compasiune pe întreaga durată a procesului funerar. Împreună cu partenerii noștri locali, suntem pregătiți să vă ajutăm să faceți față durerii și să vă îndrumăm în această etapă dificilă a vieții.

Firma noastră de pompe funebre din sectorul 2 București oferă servicii funerare de înaltă calitate și asistență personalizată într-un mod discret și respectuos. Valorile noastre centrale includ compasiunea, profesionalismul și integritatea, iar angajamentul nostru față de clienți se reflectă în abordarea noastră atentă și în gama de servicii pe care le oferim.

Suntem mereu la curent cu cele mai noi tendințe și tehnici din industria funerară și ne adaptăm serviciile pentru a satisface cerințele în continuă schimbare ale clienților noștri. Fie că optați pentru o ceremonie tradițională sau pentru una mai modernă, firma noastră de pompe funebre vă poate ajuta să vă exprimați dorințele și să creați un eveniment memorabil care să reflecte personalitatea și valorile persoanei decedate.

Servicii funerare Sector 2 Bucuresti

De-a lungul anilor, am câștigat încrederea și respectul familiilor din sectorul 2 București și din împrejurimi, iar aceasta se datorează atenției noastre constante la detalii și abordării personalizate. Ne mândrim cu transparența noastră în ceea ce privește prețurile și suntem mereu dispuși să lucrăm cu bugetul dumneavoastră pentru a vă oferi cele mai bune servicii funerare posibile.

Pe lângă serviciile funerare tradiționale, firma noastră de pompe funebre oferă și opțiuni alternative precum înmormântări ecologice, incinerare și comemorări laice. Suntem pregătiți să lucrăm cu diverse comunități și credințe religioase, asigurând că ceremoniile respectă tradițiile și obiceiurile specifice.

Comunicarea cu familiile este esențială pentru noi, iar personalul nostru amabil și empatic este mereu disponibil să răspundă întrebărilor și să ofere informații suplimentare. Ne străduim să vă oferim sprijin și îndrumare în aceste momente dificile și să vă ajutăm să găsiți alinarea și speranța în amintirea celor dragi.

Pachetele noastre funerare includ:

Sicrie

 • o selecție variată de modele, materiale și dimensiuni, potrivite pentru toate nevoile și bugetele

Pachete funerare pentru pomană/parastas

 • asigurăm toate elementele necesare pentru un eveniment de comemorare complet;

Coroane și jerbe

 • oferim o gamă largă de aranjamente florale pentru a onora memoria celor dragi;

Monumente funerare

 • realizăm monumente personalizate și de calitate, care să reziste în timp.

Serviciile funerare oferite în Sectorul 2, București includ:

Consultanță predeces

 • vă ajutăm să vă pregătiți înainte de momentul decesului, astfel încât totul să decurgă cât mai lin posibil;

Transport funerar

 • asigurăm transportul sicriului și al decedatului în condiții de siguranță și demnitate;

Înhumare/incinerare:

 • organizăm ceremoniile de înmormântare sau incinerare în conformitate cu dorințele familiei și ale decedatului;

Depunere la capela non-stop:

 • organizăm și coordonăm depunerea sicriului în capelă înainte de ceremonia de înmormântare;

Repatriere decedați

 • oferim servicii de repatriere pentru cei dragi care au decedat în străinătate;

Îmbălsămare/tanatopraxie

 • prelucrăm trupul decedatului pentru a-l prezerva în condiții optime până la înmormântare;

Preluare de la morga spitalului

 • ne ocupăm de formalitățile și transportul necesar pentru preluarea decedatului de la morgă;

Întocmirea actelor

 • vă ajutăm să obțineți toate documentele necesare în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre funerare în Sectorul 1, București, nu ezitați să ne contactați. Suntem disponibili în toate cartierele menționate și suntem gata să vă oferim sprijin, compasiune și asistență în aceste momente dificile. Alegeți firma noastră de servicii funerare pentru o experiență liniștitoare și profesionistă.

Va stam la dispozitie cu

Servicii funerare Non Stop:

Vă stăm la dispoziție cu o echipă profesionistă și dedicată, pregătită să vă ofere sprijin și să vă îndrume în aceste momente dificile. Ne angajăm să vă ajutăm în organizarea unei ceremonii funerare demne și respectuoase pentru persoana dragă care a trecut în neființă.

Telefon:

0000 000 000 / 0000 000 000

Mobil

Arie de acoperire pompe funebre sector 2, Bucuresti

Firma noastră de pompe funebre este dedicată să ofere servicii de înaltă calitate în sectorul 2 București și zonele învecinate. Aria noastră de acoperire include următoarele cartiere și zone din sectorul 2:

Avrig, Armeneasca, Andronache, Barbu Vacarescu, Baicului, B-dul Carol I, B-dul Chisinau, B-dul Dacia, Batistei, Soseaua Colentina, Coltei, Calea Mosilor, Doamna Ghica, Dimitrov, Delfinului, Dobroesti, Ferdinand, Fainari, Fundeni, Foisorul de Foc, Grigore Moisil, Gradina Icoanei, Gheorghe Titeica, Piata Iancului, Iulia Hasdeu, J. L. Calderon, Lacul Tei, Lizeanu, Mihai Eminescu, Maica Domnului, Maria Rosetti, Obor, Pantelimon, Strada Polona, Pache Protopopescu, Petricani, Popa Petre, Piata Gemeni, C. A. Rosetti, Radovanu, Ritmului, Soseaua Stefan cel Mare, Socului, Strada Tunari, Teiul Doamnei, Vatra Luminoasa, Vasile Lascar, Viitorului, Vergului, Vasile Bacila

Suntem pregătiți să oferim servicii funerare atât pentru rezidenții locali, cât și pentru cei care locuiesc în apropiere de sectorul 2. Oferim asistență și sprijin în aceste momente dificile, ajutându-vă să treceți prin procesul de înmormântare cu empatie și compasiune. De la planificarea înmormântării până la finalizarea tuturor detaliilor, suntem aici pentru a vă sprijini și a vă îndruma.

Casa noastra de servicii funerare Bucuresti sector 2 are nevoie numai de talonul de pensie (daca este cazul) al persoanei trecute in nefiinta, pentru a demara toate activitatile si a obtine toate gratuitatile acordate de Casa de Pensii

Servicii funerare complete sector 2 Bucuresti

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie
Firma noastră de pompe funebre din sectorul 2 București se mândrește cu oferirea serviciilor funerare complete pentru a vă ajuta să onorați memoria celor dragi și să treceți prin momentele dificile. Ne asigurăm că fiecare aspect al procesului funerar este gestionat cu atenție, respect și demnitate.

PACHET FUNERAR COMPLET DOMICILIU

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru domiciliu este creat pentru a ușura povara organizării unei înmormântări și a oferi un serviciu complet care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Medic constatare deces

Medic îmbălsămare

Toaletare decedat

Sală pregătlre decedat

Sicriu echipat complet + cruce scrisă

Acte necesare înhumării sau incinerării

Transport funerar biserică-cimitir

Manipulare sicriu

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (12 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Doliu de usa (1 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (12 buc.)

Pachete Biserică (12 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (12 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHET FUNERAR COMPLET SPITAL

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru spital este conceput pentru a ușura procesul de organizare a unei înmormântări, oferind un serviciu integral care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare în cazul deceselor survenite în cadrul unui spital. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Sicriu FAG echipat complet

Cruce lemn inscripţionată

Transport sicriu la spital

Aşezarea decedatului în sicriu

Manipulare sicriu

Acte necesare înhumării sau incinerărli

Transport funerar biserică-cimitir

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (16 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (16 buc.)

Doliu de usa (1 buc)

Pachete Biserică (16 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (16 buc.)

Farfurie + cană + tacâm (16 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHETELE FUNERARE SE POT MODIFICA LA CEREREA CLIENTULUI

Servicii funerare ieftine pentru pensionarii din Sector 2 Bucuresti

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie

Firma noastră de pompe funebre înțelege dificultățile financiare cu care se pot confrunta unele familii, în special pensionarii, în momentele dificile ale pierderii unui membru al familiei. De aceea, ne-am angajat să oferim servicii funerare ieftine, dar de calitate, pentru pensionarii din Sectorul 2 București. Oferim pachete funerare speciale pentru pensionari, care includ următoarele servicii la prețuri accesibile

Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Complet - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Standard - 0 Lei

Conceput special pentru a oferi servicii funerare esențiale gratuite pensionarilor

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 2000 lei
Pachet Funerar Pensionari Spital Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Spital Complet - 0 Lei

Dedicat pensionarilor care decedeaza fiind internați în spital și care necesită servicii funerare complete fără costuri.

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Simplu - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 2500 lei