Servicii funerare Sector 3 Bucuresti

Firma Pompe Funebre Sector 3 București - Servicii Funerare cu Empatie și Compasiune

Firma pompe funebre sector 3 Bucuresti

Firma noastră de pompe funebre în Sectorul 3, București, se diferențiază prin servicii funerare de înaltă calitate, compasiune și empatie, venind în sprijinul celor aflați într-un moment dificil. Suntem aici pentru a vă oferi asistența necesară și a vă ajuta să treceti prin aceste momente grele cu demnitate și respect pentru cei dragi care au trecut în neființă.

Ca o firmă de pompe funebre de încredere în Sectorul 3, București, ne dedicăm în totalitate nevoilor dumneavoastră și ale familiei în această perioadă dificilă. Ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști empatici și bine pregătiți, care vă stau la dispoziție pentru a vă oferi sprijin emoțional și asistență în planificarea și organizarea serviciilor funerare.

Serviciile noastre funerare în Sectorul 3, București, includ, dar nu se limitează la: transportul sicriului și al decedatului, pregătirea și îngrijirea decedatului, asistență în întocmirea actelor necesare, organizarea ceremoniilor religioase și laice, aranjamente florale, catering și multe altele. Ne asigurăm că fiecare aspect al procesului funerar este tratat cu grijă și atenție la detalii, pentru a vă ușura povara și a vă permite să vă concentrați pe amintirile și sentimentele față de cel trecut în neființă.

Cu o experiență vastă în domeniul serviciilor funerare, suntem aici pentru a vă ajuta să vă personalizați ceremonia în funcție de dorințele și tradițiile familiei. De la alegerea sicriului și a aranjamentelor florale, până la planificarea detaliilor ceremoniei, ne vom asigura că totul decurge într-un mod armonios și în concordanță cu așteptările dumneavoastră.

Înțelegem importanța respectării credințelor și tradițiilor fiecărei familii, motiv pentru care firma noastră de pompe funebre din Sectorul 3, București, colaborează strâns cu reprezentanții bisericii și ai altor instituții religioase pentru a asigura servicii funerare adecvate și respectuoase față de tradițiile și credințele dumneavoastră.

Conștienți de dificultățile financiare pe care le poate implica organizarea unui serviciu funerar, ne străduim să oferim soluții adaptate nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de pachete funerare, care includ servicii esențiale și suplimentare, pentru a ne asigura că fiecare familie beneficiază de serviciile necesare și adecvate în funcție de nevoile lor.

Ne ocupăm de toate aspectele legate de funerare, inclusiv de transportul funerar intern și internațional, asigurându-ne că persoana dragă va ajunge la destinația finală în siguranță și cu respect. De asemenea, oferim asistență în repatrierea rămășițelor pământești, atât în cadrul țării, cât și în străinătate, pentru a vă asigura că procesul se desfășoară fără probleme și în conformitate cu legislația locală și internațională.

Servicii funerare Sector 3

Pachetele noastre funerare includ:

Sicrie

 • o selecție variată de modele, materiale și dimensiuni, potrivite pentru toate nevoile și bugetele

Pachete funerare pentru pomană/parastas

 • asigurăm toate elementele necesare pentru un eveniment de comemorare complet;

Coroane și jerbe

 • oferim o gamă largă de aranjamente florale pentru a onora memoria celor dragi;

Monumente funerare

 • realizăm monumente personalizate și de calitate, care să reziste în timp.

Serviciile funerare oferite în Sectorul 3, București includ:

Consultanță predeces

 • vă ajutăm să vă pregătiți înainte de momentul decesului, astfel încât totul să decurgă cât mai lin posibil;

Transport funerar

 • asigurăm transportul sicriului și al decedatului în condiții de siguranță și demnitate;

Înhumare/incinerare:

 • organizăm ceremoniile de înmormântare sau incinerare în conformitate cu dorințele familiei și ale decedatului;

Depunere la capela non-stop:

 • organizăm și coordonăm depunerea sicriului în capelă înainte de ceremonia de înmormântare;

Repatriere decedați

 • oferim servicii de repatriere pentru cei dragi care au decedat în străinătate;

Îmbălsămare/tanatopraxie

 • prelucrăm trupul decedatului pentru a-l prezerva în condiții optime până la înmormântare;

Preluare de la morga spitalului

 • ne ocupăm de formalitățile și transportul necesar pentru preluarea decedatului de la morgă;

Întocmirea actelor

 • vă ajutăm să obțineți toate documentele necesare în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre funerare în Sectorul 1, București, nu ezitați să ne contactați. Suntem disponibili în toate cartierele menționate și suntem gata să vă oferim sprijin, compasiune și asistență în aceste momente dificile. Alegeți firma noastră de servicii funerare pentru o experiență liniștitoare și profesionistă.

Va stam la dispozitie cu

Servicii funerare Non Stop:

Vă stăm la dispoziție cu o echipă profesionistă și dedicată, pregătită să vă ofere sprijin și să vă îndrume în aceste momente dificile. Ne angajăm să vă ajutăm în organizarea unei ceremonii funerare demne și respectuoase pentru persoana dragă care a trecut în neființă.

Telefon:

0000 000 000 / 0000 000 000

Mobil

Arie de acoperire pompe funebre sector 3, Bucuresti

Firma noastră de pompe funebre din Sectorul 3, București, oferă servicii funerare complete și de înaltă calitate în întreaga zonă, asigurându-se că familiile primesc suportul și asistența necesară într-un moment dificil. Aria noastră de acoperire include cartierele și zonele adiacente din Sectorul 3, precum și unele zone limitrofe, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor comunității și a facilita accesul la serviciile noastre.

Aria de acoperire în Sectorul 3, București include următoarele cartiere:

Titan, Balta Alba, Baba Novac, Bobocica, B-dul Unirii, B-dul Basarabia, B-dul Chisinau, Burebista, Barajul Dunarii / Lotrului, Calea Calarasi, Calea Vitan, Campia Libertatii, Camill Ressu, Constantin Brancusi, Centrul Civic, Corneliu Coposu, Codrii Neamtului, Dristor, Dudesti, Decebal, Delea Noua, Diham, Elie Radu, Energeticienilor, Fizicienilor, Ilioara, 1 Decembrie 1918, 23 August, Jean Steriadi, Liviu Rebreanu, Mihai Bravu, Morarilor, Matei Ambrozie, Macaralei, Mr. Ion Coravu, B-dul Mircea Voda, Matei Voievod, Matei Basarab, Minis, Nerva Traian, Nicolae Grigorescu, Novaci, Ozana, Octavian Goga, P-ta Muncii, P-ta Alba Iulia, P-ta Unirii, Prevederii, Potcoava, Racari, Salajan, Str. Ramnicu Sarat / Ramnicu Valcea, Soseaua Garii Catelu, Strada Traian, Th. Pallady, Trapezului, Vitan

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre funerare în Sectorul 3, București, sau în zonele învecinate, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de profesioniști empatici și bine pregătiți este pregătită să vă ofere sprijin emoțional și asistență în planificarea și organizarea serviciilor funerare, într-un mod adaptat nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Casa noastra de servicii funerare Bucuresti sector 3 are nevoie numai de talonul de pensie (daca este cazul) al persoanei trecute in nefiinta, pentru a demara toate activitatile si a obtine toate gratuitatile acordate prin Casa de Pensii

Servicii funerare complete sector 3 Bucuresti

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie - Asistență și Sprijin Profesional în Momentul Doliului
Firma noastră de pompe funebre din Sectorul 3, București, este dedicată să vă ofere servicii funerare complete și personalizate, pentru a vă ușura povara și a vă ajuta să vă luați rămas bun de la cei dragi într-un mod demn și respectuos. Cu o echipă de profesioniști compasiuni, suntem alături de dumneavoastră în cele mai grele momente, oferind sprijin emoțional și asistență în planificarea și organizarea funeraliilor.

PACHET FUNERAR COMPLET DOMICILIU

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru domiciliu este creat pentru a ușura povara organizării unei înmormântări și a oferi un serviciu complet care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Medic constatare deces

Medic îmbălsămare

Toaletare decedat

Sală pregătlre decedat

Sicriu echipat complet + cruce scrisă

Acte necesare înhumării sau incinerării

Transport funerar biserică-cimitir

Manipulare sicriu

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (12 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Doliu de usa (1 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (12 buc.)

Pachete Biserică (12 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (12 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHET FUNERAR COMPLET SPITAL

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru spital este conceput pentru a ușura procesul de organizare a unei înmormântări, oferind un serviciu integral care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare în cazul deceselor survenite în cadrul unui spital. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Sicriu FAG echipat complet

Cruce lemn inscripţionată

Transport sicriu la spital

Aşezarea decedatului în sicriu

Manipulare sicriu

Acte necesare înhumării sau incinerărli

Transport funerar biserică-cimitir

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (16 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (16 buc.)

Doliu de usa (1 buc)

Pachete Biserică (16 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (16 buc.)

Farfurie + cană + tacâm (16 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHETELE FUNERARE SE POT MODIFICA LA CEREREA CLIENTULUI

Servicii funerare ieftine pentru pensionarii din Sector 3 Bucuresti

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie

Firma noastră de pompe funebre din Sectorul 3, București, înțelege importanța oferirii unor servicii funerare de calitate la prețuri accesibile pentru pensionari. Ne străduim să punem la dispoziție soluții funerare economice, fără a compromite calitatea și atenția pe care o acordăm fiecărei familii. Serviciile funerare ieftine pentru pensionari în Sectorul 3, București, includ:

Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Complet - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Standard - 0 Lei

Conceput special pentru a oferi servicii funerare esențiale gratuite pensionarilor

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 2000 lei
Pachet Funerar Pensionari Spital Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Spital Complet - 0 Lei

Dedicat pensionarilor care decedeaza fiind internați în spital și care necesită servicii funerare complete fără costuri.

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Simplu - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 2500 lei