Servicii funerare Sector 5 Bucuresti

Servicii Funerare de Excepție în Sectorul 5, București - Companie de Pompe Funebre cu Inimă și Compasiune

Firma pompe funebre sector 5 Bucuresti

Firma noastră de pompe funebre, cu sediul în sectorul 5, București, se dedică să ofere servicii funerare de înaltă calitate, bazate pe compasiune și respect pentru familiile îndoliate. Ne mândrim cu faptul că ne depășim concurența printr-un limbaj de compasiune, personalul nostru dedicat și gama variată de servicii oferite. Prin abordarea noastră personalizată, ne asigurăm că fiecare familie primește atenția și sprijinul de care are nevoie în aceste momente dificile

Echipa noastră de profesioniști, cu experiență în domeniul funerar, este pregătită să vă ofere suport și să vă ghideze prin procesul de planificare a înmormântării. Suntem alături de dumneavoastră în toate etapele, de la alegerea sicriului potrivit și pregătirea decedatului până la întocmirea actelor necesare și organizarea ceremoniei funerare. Ne ocupăm de toate detaliile, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe ceea ce este cu adevărat important: comemorarea și onorarea celor dragi.

Firma noastră de pompe funebre pune accent pe calitatea și diversitatea serviciilor oferite. Oferim o gamă largă de sicrie, urne și accesorii funerare, precum și aranjamente florale deosebite, menite să aducă o notă de eleganță și respect în cadrul ceremoniei. De asemenea, avem la dispoziție diverse pachete pentru pomană și biserica, care pot fi adaptate în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Un alt aspect care ne diferențiază de alte firme de pompe funebre din sectorul 5, București, este capacitatea noastră de a personaliza serviciile în funcție de credințele și tradițiile specifice fiecărei familii. Ne străduim să respectăm și să onorăm dorințele și convingerile fiecărei persoane, indiferent de religie sau cultură. De asemenea, suntem la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniul funerar, astfel încât să putem oferi soluții moderne și inovatoare pentru cele mai diverse nevoi.

Un alt serviciu oferit de firma noastră de pompe funebre în sectorul 5, București, este asigurarea transportului funerar. Ne ocupăm de toate aspectele legate de transportul sicriului și a decedatului, de la domiciliu sau spital până la biserica

și cimitir. Flota noastră de vehicule este bine întreținută și adaptată pentru a asigura un transport în condiții optime, în deplin respect pentru memoria celor plecați dintre noi.

Înțelegem cât de dificile și stresante pot fi aceste momente pentru familie, iar acesta este motivul pentru care oferim, de asemenea, asistență în completarea și obținerea documentelor necesare înmormântării. Personalul nostru este instruit și pregătit să vă ajute să navigați prin procesul birocratic și să obțineți, în cel mai scurt timp, toate avizele și autorizațiile necesare.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră și a ne asigura că oferim cele mai bune servicii funerare în sectorul 5, București, suntem disponibili non-stop. Astfel, vă puteți baza pe asistența noastră oricând aveți nevoie, fie că este vorba de o situație de urgență sau de planificarea în avans a unei înmormântări. Ne adaptăm programul nostru pentru a răspunde cerințelor și așteptărilor dumneavoastră, fiind mereu pregătiți să vă oferim soluții și răspunsuri prompte.

Servicii funerare Sector 5 Bucuresti

Compasiunea și empatia sunt valori fundamentale ale firmei noastre de pompe funebre. Ne angajăm să tratăm fiecare familie cu respect și înțelegere, oferind sprijin emoțional și practic în aceste momente de mare tristețe. Ne străduim să fim un pilon de susținere și să oferim alinare celor care trec printr-o pierdere, ajutându-i să organizeze o ceremonie demnă și de neuitat pentru cei dragi.

Pachetele noastre funerare includ:

Sicrie

 • o selecție variată de modele, materiale și dimensiuni, potrivite pentru toate nevoile și bugetele

Pachete funerare pentru pomană/parastas

 • asigurăm toate elementele necesare pentru un eveniment de comemorare complet;

Coroane și jerbe

 • oferim o gamă largă de aranjamente florale pentru a onora memoria celor dragi;

Monumente funerare

 • realizăm monumente personalizate și de calitate, care să reziste în timp.

Serviciile funerare oferite în Sectorul 5, București includ:

Consultanță predeces

 • vă ajutăm să vă pregătiți înainte de momentul decesului, astfel încât totul să decurgă cât mai lin posibil;

Transport funerar

 • asigurăm transportul sicriului și al decedatului în condiții de siguranță și demnitate;

Înhumare/incinerare:

 • organizăm ceremoniile de înmormântare sau incinerare în conformitate cu dorințele familiei și ale decedatului;

Depunere la capela non-stop:

 • organizăm și coordonăm depunerea sicriului în capelă înainte de ceremonia de înmormântare;

Repatriere decedați

 • oferim servicii de repatriere pentru cei dragi care au decedat în străinătate;

Îmbălsămare/tanatopraxie

 • prelucrăm trupul decedatului pentru a-l prezerva în condiții optime până la înmormântare;

Preluare de la morga spitalului

 • ne ocupăm de formalitățile și transportul necesar pentru preluarea decedatului de la morgă;

Întocmirea actelor

 • vă ajutăm să obțineți toate documentele necesare în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre funerare în Sectorul 1, București, nu ezitați să ne contactați. Suntem disponibili în toate cartierele menționate și suntem gata să vă oferim sprijin, compasiune și asistență în aceste momente dificile. Alegeți firma noastră de servicii funerare pentru o experiență liniștitoare și profesionistă.

Va stam la dispozitie cu

Servicii funerare Non Stop:

Vă stăm la dispoziție cu o echipă profesionistă și dedicată, pregătită să vă ofere sprijin și să vă îndrume în aceste momente dificile. Ne angajăm să vă ajutăm în organizarea unei ceremonii funerare demne și respectuoase pentru persoana dragă care a trecut în neființă.

Telefon:

0000 000 000 / 0000 000 000

Mobil

Arie de acoperire pompe funebre sector 5, Bucuresti

Firma noastră de pompe funebre oferă servicii funerare de înaltă calitate în sectorul 5, București, acoperind o arie extinsă în cartierele acestui sector. Ne străduim să fim alături de dumneavoastră în aceste momente dificile, oferind asistență și sprijin prompt în toate aspectele organizării unei înmormântări.

Aria noastră de acoperire în sectorul 5, București, include următoarele cartiere:

Antiaeriana, Calea 13 Septembrie, B-dul Natiunile Unite, B-dul Eroii Sanitari, Buzoieni, Barca, Cotroceni, Calea Rahovei, Calea/Prelungirea Ferentari, Cismigiu, Drumul Sarii, Eroilor, Eroii Sanitari, George Cosbuc, Humulesti, Izvor, Ilina, Margeanului, Mihail Kogalniceanu, Magurele, Marriott, Malcoci, Nasaud, Panduri, Calea Plevnei, Pecineaga, Petre Ispirescu, Pucheni, Rahova, Regina Maria, Regina Elisabeta, Soseaua Alexandriei, Splaiul Independentiei, Soseaua Viilor, Sebastian, Soseaua Salaj, Spatarul Preda, Strada Teius, Strada Uranus, Stefan Odobleja, Trafic Greu, Zetari

Firma noastră de pompe funebre oferă servicii funerare de înaltă calitate în sectorul 5, București, acoperind o arie extinsă în cartierele acestui sector. Ne străduim să fim alături de dumneavoastră în aceste momente dificile, oferind asistență și sprijin prompt în toate aspectele organizării unei înmormântări. Aria noastră de acoperire în sectorul 5, București, include următoarele cartiere:

Casa noastra de servicii funerare Bucuresti sector 5 are nevoie numai de talonul de pensie (daca este cazul) al persoanei trecute in nefiinta, pentru a demara toate activitatile si a obtine toate gratuitatile acordate prin Casa de Pensii

Servicii funerare complete sector 5 Bucuresti

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie - Companie de Pompe Funebre cu Inimă și Compasiune
Firma noastră de pompe funebre din sectorul 5, București, vă oferă servicii funerare complete și profesionale pentru a vă ajuta să organizați o ceremonie funerară demnă și memorabilă pentru cei dragi. Ne ocupăm de toate aspectele înmormântării, astfel încât să puteți trece prin aceste momente dificile cu cât mai puține griji posibil.

PACHET FUNERAR COMPLET DOMICILIU

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru domiciliu este creat pentru a ușura povara organizării unei înmormântări și a oferi un serviciu complet care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Medic constatare deces

Medic îmbălsămare

Toaletare decedat

Sală pregătlre decedat

Sicriu echipat complet + cruce scrisă

Acte necesare înhumării sau incinerării

Transport funerar biserică-cimitir

Manipulare sicriu

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (12 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Doliu de usa (1 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (12 buc.)

Pachete Biserică (12 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (12 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHET FUNERAR COMPLET SPITAL

Cost - 0 lei cu talonul de pensie

Pachetul funerar complet pentru spital este conceput pentru a ușura procesul de organizare a unei înmormântări, oferind un serviciu integral care acoperă toate aspectele ceremoniei funerare în cazul deceselor survenite în cadrul unui spital. Acest pachet include următoarele servicii și produse:


Sicriu FAG echipat complet

Cruce lemn inscripţionată

Transport sicriu la spital

Aşezarea decedatului în sicriu

Manipulare sicriu

Acte necesare înhumării sau incinerărli

Transport funerar biserică-cimitir

Prosoape cu lumânare preot/dascăl (2 buc.)

Prosoape albe cu ace de siguranţă (16 buc.)

Doliu piept cu ace de gămălie (24 buc.)

Batiste legate lumânare şi bănuţ (16 buc.)

Doliu de usa (1 buc)

Pachete Biserică (16 buc.)

Pachet cu mâncare la caserolă (16 buc.)

Farfurie + cană + tacâm (16 buc.)

Colivă 1.5 kg (2 buc.)

Vin (biserică) + Vin cu ulei (cimitir) (2 buc.)

Colaci (cap, prescură, arhanghel)

Icoană, căţui, cărbune, tămâie, doliu uşă

Coroană flori naturale (60 fire)

Pachet lumânari 500 gr

Va restituim diferenta din ajutorul de inmormantare, respectiv suma de 1500 de lei, pe loc

PACHETELE FUNERARE SE POT MODIFICA LA CEREREA CLIENTULUI

Servicii funerare ieftine Sector 5 Bucuresti - Oferte Speciale pentru Pensionari

Inmormantare gratuita doar cu talonul de pensie

Firma noastră de pompe funebre din sectorul 5, București, înțelege importanța oferirii unor servicii funerare accesibile, mai ales pentru pensionari. De aceea, am dezvoltat pachete ieftine de servicii funerare, adaptate nevoilor și bugetelor celor aflați la vârsta a treia. Ne asigurăm că, în ciuda costurilor reduse, oferim în continuare calitate, respect și compasiune pentru toți clienții noștri.

Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Complet - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Standard - 0 Lei

Conceput special pentru a oferi servicii funerare esențiale gratuite pensionarilor

 • se achita cu talonul de pensie prin Casa de Pensii
 • se restituie suma de 2000 lei
Pachet Funerar Pensionari Spital Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Spital Complet - 0 Lei

Dedicat pensionarilor care decedeaza fiind internați în spital și care necesită servicii funerare complete fără costuri.

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 500 lei
Pachet funerar Pensionari Domiciliu Complet - 0 Lei
- 0 Lei

Pachet funerar Pensionari

Domiciliu Simplu - 0 Lei

Beneficiați un serviciu unic și dedicat pensionarilor, care oferă asistență funerară completă fără costuri

 • se achita cu talonul de pensie
 • se restituie suma de 2500 lei